Egne tanker: tidligere hverdag.

Du slenger døren etter deg. Sliter med å holde tårene igjen, og tankene sirkler rundt én ting: falske rykter. Du fnyser av at folk kan være så fæle. Virkelig falske. Du hiver av deg genseren, og kryper opp i sengen, som er fylt opp av klær. Livet ditt føles litt sånn sånn som sengen; kaotisk. Du er fantastisk, men alt rundt deg er kaos. Tanken på å gå inn på skolen hver dag, se akkurat den pesonen hver dag. Nei vent, det er ikke lenger bare den personen, det var de! Hvorfor kan du ikke bare ligge i sengen resten av tiden, til du er ferdig på denne skolen? Det er jo ikke lenge igjen... Men så er det, du har jo klart å holde ut med masse bullshit i løpet av ditt "lange" liv, hvorfor skal dette være noe annerledes? Og hvorfor lar du deg trykkes ned på av andre folk, som ikke kjenner deg en gang? Hvorfor, i det hele tatt la dem dømme deg?

 

Visse opplevelser i mitt korte liv har gjort meg sterkere som person. Andres meninger uten rikig kilde, akkurat som Wikipedia til tider, har vært en del av det. Ord har gått dypt inn på meg. Lagt seg bak dører, vinduer, vegger og luft. Sirkler rundt i hodet. Hvordan kan disse ordene oppstå i andres tanker? Hvilken sammenheng har de? Er jeg virkelig sånn?...

 

Du er en unik, fantstisk person - DU fortjener å være deg selv! De fortjener å se deg tørre å smile av alle kommentarene, og lure på hva som har skjedd med deg. Og de fortjener å angre for det de har gjort. Det er opp til dem senere, om de vil tørre å ta kontakt, og spør om unnskylding!

Ikke noensinne vær redd for å være deg, eller utfordre deg selv i uvandte settinger - det er nemmelig slik du finner ut hvordan du selv er som person. Det gir deg masse livserfaring, og du vokser på det!

2 kommentarer

Vilde

04.09.2012 kl.21:53

Kjempebra skreve Synnøve! Legg fra deg alt det vonde og ta t deg alt det positive!!!

Som for eksemel: DU E VERDENS SØTESTE, ELSKE STILEN DIN, ELSKE PERSONLIGHETEN DIN, ELSKE HÅRET DITT, DU HAR NYDELIGE ØYNER, OG ALLTID LIKE BLID UANSETT KA!

AI LØV JU! (eg meine det.)

Marlene

05.09.2012 kl.18:35

SYKT bra skreve, Synnøve! Grunnen te at folk slenge dritt e fordi de ikkje har någe bere liv enn å "underholda" seg sjøl med bullshit.

Du e HEILT fantastiske, Synnøve! Du e vakker, pen, babe, FASHIONISTA, jentå med det fina håret og såååå mye mer! :D I LOVE YOU <3

Skriv en ny kommentar

hits